News Update :
Home » , , , , , , » Bugün Ne Giysem izle-Ivana Sert Resimler Biyografisi-Uğurkan Erez Fotoğraflar-Hakan Akkaya Fotoğraflar

Bugün Ne Giysem izle-Ivana Sert Resimler Biyografisi-Uğurkan Erez Fotoğraflar-Hakan Akkaya Fotoğraflar

Penulis : Admin on 16 Mart 2012 Cuma | 11:07

Bugün Ne Giysem izle 
Benimde ara sıra takip ettiğim baya büyük bir izleyici kitlesi oluşturmak yolunda adım adım ilerleyen bir program bence.Programın sunucu ve aynı zaman da jurisini ise Ivana Sert,Uğurkan Erez ,Hakan Akkaya ve sunuculuğu bu dönem Uğurkan Erezden alan Özge ulusoy devam ettiriyor.Modayı takip etmek isteyenler için güzel bir program.Keyifli izlemeler.


Dizi takip-ci Özgün yazısı...Teşekkürler.


Ivana Sert Biyografisi:
İvana Sert, 1981 Belgrad Sırbistan doğumludur. Boyu 1,67 olmakla birlikte 55 kilodur. Eski manken, stilist ve moda tasarımcısıdır. Yurdal Sert ile evliydi, boşanma davası aldatan eş olan yurdal sert tarafından açılmıştır.

16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almış olmasına rağmen mankenlik yapmakta karar almış ve mankenliğe başlamıştır.

Sıbistanda 'Belgrad Güzeli' seçildikten sonra, Miss Yugoslavya'ya katılır ve ardından Türkiye'de düzenlenen Miss Globe'a davet edilir.
Türkiye'ye geldiğinde bir sürü talihsizlik yaşamış, Bütün valizleri Sırbistan'da kalmış, final günü de kafasını duvara çarpmış ve üç dikiş atılmış, dikişleri alan doktorun da tacizine uğramıştır.
Bütün bu olaylardan sonra ve avrupa da Türkiye bakış açısı da eklenince "Aslında Türkiye'den o zamanlar çok korkuyordum çünkü dünya Türkiye'ye çok başka bir gözle bakıyor. Ama şimdi aşığım buraya; burası ilk ülkem, Sırbistan ikinci sırada.." diyebilmektedir.

iş adamı Yurdal Sert ile evliliğinden 1 oğlu vardır.

Ne Giysem adlı yarışmanın ünlü jürilerinden birisidir.
Sex and the City adlı filmdeki başrol oyuncunun mayosu ivana sert tarafından tasarlandı. Nişantaşında açığı store ile de ünlü markaların ürünlerini satan Sert, yakınlarda aynı filmde kullanılan yüzüğü de satışa sunacakmış. 



Ivana Sert Resimler:
 
 




Uğurkan Erez Fotoğraflar :
 



Hakan Akkaya Fotoğraflar:





Özge Ulusoy Fotoğrafları:
 

Özge Ulusoy


Özge Ulusoy Biyografisi
Ozge Ulusoy (d. 3 Şubat 1982, Manisa) Türk manken ve oyuncu
‎28.10.1982 tarihinde Ankara'da dogdu. Ilkokuldan sonra Hacettepe Universitesi Devlet Konservatuari Klasik Bale Bolumu sinavlarini kazanarak ortaokul-lise hayatina burada devam etti.Universitenin ilk iki yilini da ayni okulda okuyarak ucuncu sinifta yatay ......gecisle Mimar Sinan Universitesi Devlet Konservatuarina gecti.Burada da bir yil egitim aldiktan sonra son senesinde sinif atlayarak Klasik Bale bolumunden mezun oldu.2001 yilinda katildigi Elite Model Look yarismasinda 3.luk unvanini kazanarak Gaye Sokmen Ajansa kayit oldu.2003 yilinda Miss Turkey guzellik yarismasinda 2. lik derecesini kazandiktan sonra Ugurkan Erezle tanisti ve profesyonel modellik hayatina Cengiz Abazoglu defilesiyle adim atti.Ayni yil egitim hayatina da yeniden atilarak Yeditepe Universitesi Guzel Sanatlar Fakultesi Sanat Yonetimi Bolumunu kazanip egitimine ikinci bir universite okuyarak devam etmeye basladi.Yeditepe Universitesi Sanat Yonetimi Bolumunden 2007 yilinda mezun oldu.Ayni yil Ugurkan Erez Ajans'a gecti ve halen o ajansa bagli olarak calismakta.Bu sirada modellik kariyerine onemli modacilarin ve firmalarin defileleriyle devam etti.Bunlar arasinda ilk goze carpanlar modacilardan Yildirim Mayruk,Cemil Ipekci,Vural Gokcayli,Erol Albayrak,Hakan Yildirim,Cengiz Abazoglu,Arzu Kaprol,Ozlem Suer,Ozgur Masur,Etcetura,Gamze Saracoglu,firmalardan ise Beymen,Vakko,Ipekyol,Roman,Mavi Jeans,Mudo,Harvey Nichols,Mango bulunmaktadir.Oyunculuk kariyerine 2007 yilinda Fox Tv de yayinlanan Senin Ugruna dizisi ile adim atti.Basrolleri Rafet El Roman,Birce Akalay,Ogun Kaptanoglu ile paylasti.2008 yilinda yonetmenligini Orhan Oguz'un yaptigi Kanal D de yayinlanan Arka Sokaklar dizisinde rol almaya basladi.Bir sezon boyunca bu dizide Yeliz Ogretmen karakterini canlandirdi.2010 yilinda Star Tv de yayinlanan Atese Yurumek dizisinde Yavuz Bingol,Ahu Turkpence ve Serif Sezer'le birlikte rol aldi.2011 yilinda ilk sinema filmi olan Kutsal Damacana Dracoola filminde basrolleri Ersin Korkut ve Sahin Irmak'la paylasti.Ayni zamanda rock grubu Badem'in Sen Aglama,Kalpsiz,Geceyedir Kusmelerim ve Yorgunum kliplerinde rol aldi.2 nisan 2011 tarihinden itibaren yapimciligini Acunmedya'nin ustlendigi Survivor yarismasiyla Show Tv ekranlarinda olmaya devam edecek.

Share this article :

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Online Sayısı

UYARI: Blogda bulunan videolardan ve resimlerden Blog yönetimi sorumlu değildir.
Videolar; Youtube, Dailymotion, Yahoo ve Sevenload gibi sitelerde barınmaktadır.

Bu yüzden blogumuz hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Eğer filmlerin hak sahipleri isterse, videolar kaldırılır.
Dilerseniz, eposta adresimizden bize ulaşabilirsiniz .

Haberler;Hürriyet,medyarazzi,ucankus gibi sitelerden alınmaktadır.Kaynak belirtilmek şartı ile yayın yapılmaktadır.Eğer haber sahipleri isterler ise haberler siteden kaldırılır.

Biyografiler;Wikipediadan alınmaktadır...Eğer wikipedia sitesi sahibi isterler ise biyografiler siteden kaldırılır.

Resimler; blogumuzda barınmamaktadır...Eğer site sahibi isterse blogdan silinir.Farklı sitelerden alınmaktadırlar...

İletişim sayfasındaki e-posta adresimizden veya ana sayfanın sol kısmında bulunan e-posta gönder butonundan bize ulaşabilirler...Anlayışları için tüm site sahiplerine teşekkürler...

© Tüm haklarımız saklıdır.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger